luni, 8 februarie 2010

Prietena lui Marian Cozma: L-au privit cum se zbătea în agonie!



Fata care l-a însoţit pe Păsărilă în barul din Veszprem a povestit pentru ProSport evenimentele din noaptea tragică în care a fost asasinat handbalistul.
La dispariţia lui Cozma au plâns două ţări.
La un an de la dispariţia tragică a lui Marian Cozma, fosta prietenă a sportivului, Claudia, a acceptat să vorbească pentru ProSport, despre cumplita noapte de la Veszprem.

"Am ajuns în bar undeva în jurul orei 2 noaptea. După circa o jumătate de oră, ne-am dus pe ring şi am început să dansăm. Stăteam în cerc, iar eu eram în mijlocul prietenilor lui Marian. La un moment dat, din senin, cineva l-a lovit pe Marian din spate, mişeleşte, ca un laş!", a povestit ea.

Numărul mare al atacatorilor l-a pus pe Marian în imposibilitatea de a se apăra. "Şase-şapte dintre ei au sărit doar pe Marian. L-au lovit cu un scaun de la bar şi l-au înjunghiat în spate", a remarcat Claudia.

Şi acum îşi aminteşte cu groază clipele acelea: "Pe Marian l-au înjunghiat în inimă după ce a ajuns în stradă. Nu s-au mulţumit că era rănit. Haosul se declanşase din nou. Marian a căzut la pământ. Sesum a fost lovit cu pumnii, iar Pesici, care sărise şi el în ajutor, a fost înjunghiat la rându-i. Lumea ţipa îngrozitor. Singurul care nu mişca era Marian".

De asemenea, ea a descris şi atitudinea atacatorilor: "M-a şocat însă cruzimea atacatorilor, care, după ce l-au înjunghiat în inimă, au stat lângă el şi-l priveau. Oricine făcea un astfel de gest ar fi fugit. Dar ei l-au privit cum se zbătea în agonie… După ce au stat două-trei minute lângă Marian, au fugit".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu